Hockeyspillere som spiller poker

Poker er blitt utrolig populært, både i Norge og utlandet, og spesielt er det mange tidligere og aktive idrettsutøvere som har kastet seg på pokerbølgen de siste årene. For mange er nok dette en god måte å fortsette å holde spenningen fra sporten oppe, samtidig som man selvsagt alltid har muligheten til å vinne penger.

NHL-spillere til bords

Her i Norge har vi flere store idrettsprofiler som gjør det godt i pokermiljøene verden over. Det er heller ikke uvanlig for store profiler i verdens største Hockeyliga, nemlig NHL, å gjøre det godt ved pokerbordene. NHL har i flere år arrangert pokerturneringer til inntekt for veldedighet, og da får vi selvsagt også se store navn ved bordene. Her har man blant annet sett spillere som Wayne Simmons, Eddie Olczyk og Mark Napier gjøre det bra. Ettersom dette er en blanding av poker og veldedighet er det også mye enklere å få de store stjernene til å stille opp.

poker

Hold deg oppdatert – enkelt og greit

Ønsker man å følge med på hvordan disse og andre store navn gjør det i de store pokerturneringene, kan det være lurt å følge med på Norsk Poker. Her vil man alltid kunne holde seg fullstendig oppdatert på hva som skjer, og det er enkelt å finne frem til både spillere og turneringer.

Det er også lurt å holde seg godt oppdatert på hva som skjer til hvilken tid, slik at man slipper å gå slipp av store begivenheter. Dette gjelder spesielt for disse store veldedighetsturneringene hvor man får sjansen til å følge de aller største stjernene fra NHL i kamp mot noen av verdens beste pokerspillere. Her blir det fort like mye spenning og stor dramatikk som det blir på isen, og er man ute etter litt ekstra spenning er det også mulig å satse på penger på turneringene helt uten å spille selv.