Ishockey på nettet

På lik linje med fotball finnes det etterhvert en rekke blogger også for ishockey. Takket være en fantastisk innsats fra landslaget vårt og våre utenlandske stjerner som Mats Zuccarello Aasen, har hockey-feberen igjen rammet landet vårt, og det på en god måte. Her finner du nettsider som omhandler ishockey, vår nye favorittsport!

Battle of Cali

Visste du at ishockey er kjempe populært, selv i solvarme California? Battle of Cali følger NHL proffene i delstaten gjennom hele året og har blitt en liten «kult»-side, fordi ishockey kanskje ikke er den sporten man forbinder med California. Så feil kan man altså ta.

Best på odds

Selv ishockey blir morsommere når du selv spiller på kampene. Du kan spille og tippe på alt fra NHL, til kampene i Sverige, men også den norske eliteserien har blitt populær også blant storspillerne. Ønsker du å finne ut hvem som gir best odds på nett er det bare å sammenligne selskapene med en gang. Det gjelder nemlig å få så høye odds som mulig på laget du tror vinner kampen.

Krasse meninger

Esten O. Sæter har i mange år fulgt norsk ishockey fra innsiden, både som journalist og aktiv utøver. Han driver Hockeybloggen, hvor han har blitt kjent for å dele mange krasse, men ærlige meninger om norsk ishockey. Det er ingen tvil om at forfatteren har høy kunnskap om norsk ishockey.

Følg med på Zucca

Ønsker du å følge tett med på New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen, bør du begynne å lese bloggen SB Nation, som følger østkystklubben med argusøyne. Her får du vite alt det siste om spillernes form, men også få overblikk over statistikken i klubben.

Svensk Hockey

I den svenske avisen Aftonbladet deler Linus Norberg gode gamle ishockey-historier fra den svenske eliteserien. Noen handler om tidenes beste hockeyspillere.